Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul nostru. Accesul și utilizarea acestui website implică acceptarea dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

Utilizarea Website-ului:

Utilizarea website-ului ALRO Med este permisă în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Nu sunteți autorizat să utilizați website-ul într-un mod care ar putea provoca daune, perturba funcționarea normală sau încălca drepturile noastre sau ale altor utilizatori.

Drepturi de Proprietate Intelectuală:

Conținutul website-ului, inclusiv dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini, este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale ALRO Med. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți sau distribuiți conținutul fără consimțământul nostru scris.

Informații și Actualizări:

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe website-ul nostru, dar nu garantăm corectitudinea sau exhaustivitatea acestora. Ne rezervăm dreptul de a face modificări în orice moment, fără notificare prealabilă.

Legături către Website-uri Terțe:

Website-ul nostru poate conține legături către website-uri terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor website-uri. Accesarea acestora se face pe propria răspundere.

Confidențialitate:

Informațiile personale furnizate de dumneavoastră sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate, care face parte integrantă din acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care gestionăm datele dumneavoastră personale.

Responsabilitate și Limitări:

Utilizarea website-ului este pe propria răspundere. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizarea continuă a website-ului după modificări implică acceptarea acestor modificări.

Contact:

Pentru întrebări sau clarificări privind acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@alromed.ro

Prin continuarea utilizării website-ului nostru, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.